Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Külsőmenetes

  • A külső menetes rúdvégek és hengervégek azokat az alkatrészeket jelölik, amelyeknek a rögzítő menetei a külső felületükön helyezkednek el. Az ilyen típusú menetek előnyei közé tartozik a könnyű hozzáférhetőség és a szabványos csavarokkal vagy anyákkal történő egyszerű csatlakoztatás. A külső menetek általános jellemzője a sokoldalúság, mivel széles körben kompatibilisek más alkatrészekkel, és könnyen integrálhatók különféle gépészeti rendszerekbe.
     
  • A külső menetes rúdvégek és hengervégek használata ideális azon alkalmazások esetén, ahol a szerelési és karbantartási folyamatok gyors és hatékony hozzáférést igényelnek. Ezek az alkatrészek gyakori választást képeznek a hidraulikus rendszerekben, mezőgazdasági gépekben, építőipari berendezésekben és a járműiparban, ahol a rendszeres karbantartás és a gyakori össze- és szétszerelés elengedhetetlen.
     
  • A külsőmenetes kategóriában található termékek horganyzott acélból készülnek, ami védelmet nyújt a korrózióval szemben, és növeli az alkatrészek élettartamát. A horganyzott C45 acél jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, ami biztosítja az alkatrészek megbízhatóságát még nehéz üzemeltetési körülmények között is.

Angol megnevezés: external threaded, male threaded.

Rendezés:

Külsőmenetes rúdvég - SD..ES

Cikkszám: sdes

Külsőmenetes rúdvég - SD..ES 2RS

Cikkszám: sdes2rs

Külsőmenetes rúdvég - SD..UK

Cikkszám: sduk

Külsőmenetes rúdvég - SD..UK 2RS

Cikkszám: sduk2rs