Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Gömbtalpas

Rúdvégek cover képe
Rúdvégek szűrési segédlet
Rúdvégek szűrés segédleti rajz
A gömbtalpas rúdvégek leírása
  • Kiváló stabilitás: A gömbtalpas rúdvégek kialakítása rendkívül stabil és erős. A gömbtalp egy erős és tartós rögzítést biztosít a hidraulikus henger rúdján, ami minimalizálja a mozgást.  
  • Biztonságos működés: A gömbtalpas rúdvégek megbízhatóan rögzítik a rúdot, és csökkentik a szivárgás vagy más problémák kockázatát. Ez növeli a hidraulikus rendszer biztonságát és megbízhatóságát.  
  • Kiváló minőségű anyagok: Ezek az alkatrészek magas minőségű acélból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít és ellenállnak a kopásnak, korróziónak.  
  • Hosszabb élettartam: A gömbtalpas rúdvégek hosszabb élettartammal rendelkeznek, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint néhány más típusú rúdvégek.  
  • Jó illeszkedés: Ezek az alkatrészek pontosan illeszkednek a hidraulikus henger rúdjához, minimalizálva ezzel a mozgást és a vibrációt, ezzel hozzájárulva a rendszer hatékonyságához.  
  • Gömbtalpas munkahenger rúdvégeket olyan helyeken érdemes használni, ahol fontos a stabil és biztonságos hidraulikus rendszer működése. Például építőiparban, mezőgazdaságban, nehézgépekben és ipari gépekben is használhatók, ahol a hidraulikus hengerek megbízhatóan kell működniük. Az adott alkalmazáshoz való megfelelő méret és kialakítás kiválasztása rendkívül fontos az optimális teljesítmény és biztonság érdekében.

Angol megnevezés: spherical, ball-ended.

Rendezés: