Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékeink

Gallérok

 • Rögzítő képesség: A munkahenger gallérok kialakítása lehetővé teszi a hidraulikus henger rúdjának rögzítését vagy rögzítő alkatrészek csatlakoztatását. Ezek segítségével lehetővé válik a hidraulikus henger stabil működtetése és a kívánt helyzetben tartása.
   
 • Rugalmasság: Ezek az alkatrészek különböző méretekben és kialakításokban érhetők el, így könnyen alkalmazkodhatnak a különböző hidraulikus rendszerek és gépek igényeihez.
   
 • Tartósság: A munkahenger gallérok magas minőségű acélból készülnek, ami hosszú élettartamot és ellenállást biztosít a kopás és korrózió ellen.
   
 • Jól illeszkedés: Ezek az alkatrészek pontosan illeszkednek a hidraulikus henger rúdjához vagy más alkatrészekhez, ami minimalizálja a mozgást, és növeli a rendszer hatékonyságát.
   
 • Biztonság: A megfelelően rögzített munkahenger gallérok biztonságos működést biztosítanak, mivel megbízhatóan rögzítik a rúdat vagy más alkatrészeket, és csökkentik a szivárgás vagy más problémák kockázatát.
   
 • A munkahenger gallérokat olyan helyeken érdemes használni, ahol fontos a hidraulikus rendszer stabil és biztonságos működése. Ezeket általában építőiparban, mezőgazdaságban, nehézgépekben, gépészeti alkalmazásokban és egyéb ipari területeken használják, ahol a hidraulikus hengerek és alkatrészek rögzítésére van szükség. Az adott alkalmazáshoz megfelelő méret és kialakítás kiválasztása rendkívül fontos az optimális teljesítmény és biztonság érdekében.

Angol megnevezés: cylinder collars

Rendezés:

Munkahenger gallér - csapos kivitel

Cikkszám: munkahenger_galler_csapos

Munkahenger gallér - furattal

Cikkszám: munkahenger_galler_furattal